Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Beleef het tijdens

Klein Boonschate

Green Sensation!

Van workshop tuinontwerpen tot demonstratie figuurzagen met de motorzaag

HOLTEN – Beleef zaterdag 19 september de ultieme groensensatie tijdens Klein Boonschate Green Sensation. Het Holtense hoveniersbedrijf opent van 10.00 uur tot 16.00 uur haar deuren voor alle tuin- en groenliefhebbers. Zij kunnen hun hart ophalen bij de diverse deelnemers die zich op het terrein van Hoveniersbedrijf Klein Boonschate presenteren. Van het ontwerpen van een tuin tot aan het verzorgen van bomen: het is allemaal te zien en te beleven op zaterdag de negentiende aan de Ondernemersweg 4 in Holten.

,,Samen met onze partners in groen verzorgen wij voor alle liefhebbers van tuinen, planten, bloemen en het buitenleven een geweldig evenement”, zegt Tonnie Verwoerd. Hij werkt als werkvoorbereider bij Klein Boonschate en is nauw betrokken bij de organisatie van de eerste editie van Green Sensation. ,,Bezoekers kunnen terecht bij meer dan 25 stands die allemaal hun expertise op groengebied laten zien. Zo is Baltus Bloembollen er met een assortiment kleurrijke bollen. Morssink bestratingen laat de nieuwste trends in terrastegels zien. BB Bomen geeft een demonstratie bomen snoeien en Fuego is er met de nieuwste buitenkeukens. Zo is er voor iedereen wel wat te beleven.”

Het team van Klein Boonschate is uiteraard zelf ook aanwezig, Zij vertellen de bezoekers graag alles over tuinaanleg en -onderhoud. De hoveniers staan die dag klaar om u tips en adviezen te geven onder het genot van een heerlijke kop koffie. Zusterbedrijf Covergreen laat haar nieuwste assortiment plantenmatten zien en het Klein Boonschate triathlonteam laat ook van zich horen. Kortom: een geweldig evenement dat u niet mag missen. Meer informatie? Kijk op www.kleinboonschate.nl of volg het bedrijf op Facebook.