Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bouw uw droomvilla in

Het Eikendal-Zuid fase 2

DIEPENVEEN – Kavels in de tweede fase van Het Eikendal-Zuid in Diepenveen zijn nu op de markt. Inschrijven op een kavel kan tot en met 7 maart 2018. Op www.heteikendal.nl/zuid staat alle informatie, zoals het kaveloverzicht, kavelpaspoorten en informatie over de omgeving, maar ook de uitgiftevoorwaarden en het inschrijfformulier waarmee men zich kan inschrijven.Het Eikendal-Zuid fase 2 wordt aardgasloos aangelegd. Hier bouwt u een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De zon schijnt precies op het terras én recht op uw zonnepanelen. En natuurlijk is er een fijne schaduwplek in de tuin. Bouwers worden aangemoedigd een (bijna) energieneutrale woning te bouwen. Mensen die hun huis aantoonbaar (bijna) energieneutraal bouwen, beloont de gemeente met een bijdrage.

 

Kavels

De kavelgrootte voor een vrijstaande woning is circa 800 m2. Wilt u samen met anderen, bijvoorbeeld familie of vrienden, een huis bouwen? Op Het Eikendal-Zuid fase 2 is het mogelijk samen een twee-onder-één-kap villa te bouwen op een kavel vanaf circa 600 m2. De toewijzing van een kavel vindt plaats door middel van loting. Deze loting wordt gehouden op 15 maart.

 

Inloopavonden

Er zijn twee inloopavonden. Tijdstip van 19.30 – 21.00 uur. Locatie: Nieuw Roetertshof, Kerkplein 6-7 in Diepenveen.

Donderdag 8 februari bent u van harte welkom op de inloopavond met alle vragen over de uitgifte van de kavels in Het Eikendal-Zuid fase 2.

Dinsdag 20 februari is de inloopavond voornamelijk gericht op het duurzaam bouwen van een woning op het Eikendal-Zuid fase 2.

 

Vragen

Voor vragen over Het Eikendal kunt u contact opnemen met de gemeentemakelaars. Op www.heteikendal.nl/contact vindt u de contactgegevens van de gemeentemakelaars. Een e-mail sturen kan ook: makelaardij@deventer.nl