Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Brocante, live muziek en lavendel

Minifair rondom de Olsterhof

Minifair rondom de Olsterhof

OLST – Zaterdag 5 en zondag 6 september is er bij de Olsterhof in Olst een gevarieerd weekend met de lavendel, brocante, beeldende kunst en live muziek.Bij het Koetshuis, achter de Olsterhof,  tonen en verkopen gastexposanten een divers aanbod Engels antiek en oude Franse gebruiksvoorwerpen.  De lavendelboerderij uit Terwolde laat de nieuwe oogst lavendel zien, ruiken en proeven en de door de natuur geïnspireerde Joswerk maakt van wortelhout gebruiksvoorwerpen en ornamenten.

Amateurkunstenaar Louis Rinck heeft net als iedereen gedachten, maar Louis brengt zijn gedachten over in keramiek en olieverf en toont dit aan het publiek.

Na het rondstruinen op de minifair kunt u in de tuin van de Olsterhof plaatsnemen op de stoel bij Els. Zij heeft zich verdiept in de Chinese massagekunst en geeft op beide dagen, tegen een kleine vergoeding, een ontspannende stoelmassage.

Live muziek is er op zaterdag met de muzikale goudsmid David Samson die magische klanken tovert uit zijn hang drums. David speelde o.a. op North Sea Jazz, The Hague Jazz en trad op met prinses Laurentien en voor koningin Maxima. Op zondag is er een vol muzikaal programma met van 11.00 tot 13.30 uur het Saxofoon Kwartet Stokkum. Dit kwartet bestaat uit een sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoon en speelt bekende en minder bekende jazz klassiekers. Vervolgens is er van 13.30 tot 17.00 uur is er een verrassend optreden van de jonge accordeonist Dirk Overbeek uit Deventer.

Deze minifair vindt plaats in en om de Olsterhof in Olst. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.olsterhof.nl De toegang is gratis.