Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Care for Women specialiste

nu ook in Laren

LAREN- Op 5 maart 2015 opent Doret Geutjes haar praktijk als Care for Women specialiste aan de Boerkamp in Laren. Hiermee ontstaat ook in Laren en omgeving de mogelijkheid voor vrouwen met specifieke vrouwenvragen en -problemen om zich volgens de laatste inzichten te laten ondersteunen.

Bij Doret kun je terecht voor een consult op het gebied van anticonceptie, menstruatieklachten, PMS, problemen bij zwanger raken, depressieve gevoelens na de bevalling en overgangsklachten. Ook voor een health check (óók mannen) kun je een afspraak maken. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Care for Women is een landelijke organisatie gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Je kunt er terecht met al je vragen en klachten over je gezondheid. Veel zorgverzekeraars vergoeden de consulten van Care for Women specialisten vanuit de aanvullende verzekering. Het valt dus ook niet onder het eigen risico.

Doret combineert haar Care for Women praktijk met haar verlies- en rouwkennis. Zij is naast gespecialiseerd verpleegkundige tevens gecertificeerd verlies- en rouwbegeleider. Deze combinatie maakt haar uniek in het aanbod van Care for Women specialistes. Waar bij verlies en rouw al gauw aan overlijden wordt gedacht, ligt dit in de dagelijkse praktijk veel breder. Immers of we het willen of niet, met afscheid krijgen we allemaal te maken; afscheid nemen van levensfasen, verlies van gezondheid en toekomstperspectief, het loslaten van een kinderwens. Verlies verschijnt in allerlei gedaanten.

Als Care for Women specialiste kan Doret al haar opgedane (levens)ervaring en kennis combineren. Bij Doret draait het om onvoorwaardelijk luisteren en oprechte aandacht. Samen met jou kijkt Doret naar waar jij behoefte aan hebt. Ze neemt de tijd om welke vraag of klacht dan ook te bespreken. Met haar praktijk wil Doret met hart en ziel een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit van leven van vrouwen. Doret ondersteunt je met uitleg en tips, zodat je zelf weer de regie over je leven hebt.

In de gezellig ingerichte praktijkruimte aan huis ontvangt Doret je met een kopje koffie of thee. Je bent van harte welkom! Mail of bel voor een afspraak: d.geutjes@careforwomen.nl / 06-30868839

Doret is niet altijd in staat om direct de telefoon te beantwoorden.   Spreek dan de voicemail in en ze belt  je zo spoedig mogelijk terug.

Care for Women