Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Comfort in de badkamer

voor iedereen

comfort-in-de-badkamer-voor-iedereen

LOCHEM – Comfort. Voor veel mensen is dat hét sleutelwoord bij het samenstellen van een nieuwe badkamer. Maar wat voor de een comfortabel is, kan voor de ander weer van mindere betekenis zijn. Daarom is het van belang dat het comfort in de badkamer wordt afgestemd op de wensen van de gebruiker. Bij Sanidrõme Fleming in Lochem weten ze wat comfort in de badkamer betekent.

Een rondje door hun showroom laat zien dat voor allerlei toepassingen comfortabele oplossingen zijn. Vasco aluminium designradiatoren bieden 100% duurzaam, esthetisch verantwoord verwarmingscomfort, dat zich uit in de vele voordelen: hoog rendement bij lage temperaturen, goede warmtegeleiding, beschikbaar in vele kleuren en licht qua gewicht.

Een ander voorbeeld zijn de hoogwaardige douchewanden van HSK. Deze kunnen voor extra onderhoudscomfort voorzien worden van een Edelglas coating, die het aanhechten van zeepresten, vuil en kalk sterk reduceert.

Laguna badkamermeubelen bieden volop opbergcomfort. Door de vele mogelijkheden is een badkamermeubel individueel samen te stellen met een ruime keuze in maten, kleuren en houtsoorten.

De Xclusive by Nobili collectie bestaat uit badkamerkranen, inclusief thermostaten, showerpipes, inbouwvarianten en keukenkranen. De kranen zijn voorzien van waterbesparende technieken en een vergrendeling voor warm water. Dus extra veilig voor kleine kinderen, omdat ze zich niet kunnen branden.

Nieuw zijn de Luxalon LED inbouwspots met natuurlijk licht: zeer onderhoudsvriendelijk, stijlvol, energiebesparend en door de IP44 normering geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer. Het goed installeren van deze comfortproducten vereist vakmanschap, dus dat is bij een partij als Sanidrõme Fleming in goede handen!

 

Sanidrõme Voordeelweken

Van 16 oktober t/m 30 november zijn het Voordeelweken bij Sanidrõme Fleming. Profiteer bij aankoop van een badkamer inclusief installatie van € 500,- voordeel op één van de genoemde comfortproducten. Vraag ernaar in de showroom of kijk op www.sanidrome.nl/voordeelweken