Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Conceptstore Blij Blij wonen in Bathmen!!

Conceptstore Blij Blij

BATHMEN – In april opent Karin Olthoff haar Conceptstore Blij Blij wonen aan de Dorpsstraat 2 in Bathmen.

“In 2010 ben ik begonnen met mijn bedrijf 2presentyourhome. Onder deze naam digitaliseer en zet ik de vaak verouderde bouwtekeningen om in mooie 2d en 3d presentaties voor de verkoop van woningen. Deze  werkzaamheden zal ik binnen de conceptstore blijven voortzetten, maar nu combineren met mijn tweede passie. Een hele uitdaging, maar deze ga ik graag aan. Het is altijd al een wens geweest om een eigen woonwinkel te starten. Al snel kwam ik op het idee om er een conceptstore te realiseren. Met mijn visie, dat de presentatie van een grote diversiteit aan productgroepen elkaar kunnen versterken!”

De mix van nieuwe en gerestylde kleine meubels, woonaccessoires en de presentatie van andere lifestyle producten zorgt voor een hele  nieuwe winkelbeleving. Daarbij mag een vers kopje koffie natuurlijk niet ontbreken! De conceptstore moet tevens ruimte bieden aan verschillende initiatieven, zoals interieuradvies,verkoopstyling, workshops,…

“De winkel is geïnspireerd op Scandinavisch wonen en zal flexibel worden ingericht. Er zijn inmiddels al ondernemers die interesse hebben om hun producten te presenteren binnen de conceptstore. Er is nog ruimte! Heb jij een (web)winkel, maak jij mooie producten of heb je een leuk idee,dat past binnen de conceptstore Blij Blij wonen, neem dan contact met mij op via karin@2presentyourhome.nl”