Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De Brinker Tuinen aanwezig bij de gratis schetsadviezen op

14 & 15 maart 2015 in de tuinen van Appeltern

APPELTERN/BATHMEN – De doelstelling van De Tuinen van Appeltern is om zoveel mogelijk mensen het goede tuingevoel te bezorgen. Dat doet men onder andere met het tuininspiratiepark waar bezoekers meer dan 200 voorbeeldtuinen in de praktijk kunnen ervaren. Daarbij wordt advies gegeven over materiaal- en plantengebruik. Op zaterdag 14 en zondag 15 maart houden de door De Tuinen van Appeltern Exclusief Geselecteerde Hoveniers en ontwerpers gratis ontwerpspreekuren.

Gratis schetsadvies

Tuinbezitters met vragen en/of ideeën zijn van harte welkom in Appeltern met foto’s en situatietekeningen. De Brinker Tuinen is een door De Tuinen van Appeltern aanbevolen hovenier. De ontwerper geeft persoonlijk tekst en uitleg en laat schetsend de mogelijkheden zien. Een kant-en-klaar ontwerp wordt niet gemaakt, maar een forse stap in de goede richting wordt zeker gezet. Voor een gratis schetsconsult van 45 minuten moet u zich wel even vooraf inschrijven, zodat de ontwerper op het afgesproken tijdstip ook alle tijd voor u heeft. Ook zijn er workshops over veelgemaakte fouten en natuurlijk ook over hoe u inspiratie kunt omzetten in een comfortabele tuin op maat.

 

Tuingeluk

Niet iedereen heeft een goed gevoel in eigen tuin. Dat is erg jammer maar er is zeker iets aan te doen! Altijd is er wel een probleem over het vele werk, planten die op de verkeerde plaats staan, het alsmaar groeiende onkruid en dan werkt ook het weer nog niet mee. Veel van het ongenoegen kan worden voorkomen door vier simpele richtlijnen. www.tuingeluk.nl. Als u hier bij de inrichting of renovatie rekening mee houdt dan lacht het tuingeluk u gegarandeerd toe. Oók zonder groene vingers en zelfs als u liever geniet dan werkt in uw tuin.

 

Deelnemen? Meld u aan!

Wilt u deelnemen aan een schetsadvies van De Brinker Tuinen? Meld u zich dan snel aan via het contactformulier op www.appeltern.nl Het tuin- en schetsadvies duurt 45 minuten en wordt gegeven in De Tuinen van Appeltern. Dit tuinadvies is gratis; u betaalt slechts de entree voor het tuininspiratiepark (€ 12,50). Vergeet niet om foto’s en een plattegrond van uw tuin mee te nemen!