Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De herinnering blijft …

UitvaartzorgDeventer, integer en betaalbaar

DEVENTER – Sjoek Nutma startte medio 2014 met UitvaartzorgDeventer. Al snel kwam hij in contact met Dick Schneider. Samen hebben zij al velen voor en na een overlijden geholpen om samen op unieke wijze vorm te geven aan het laatste afscheid. Dit alles op een integere en betaalbare manier.

Voor zowel Sjoek als voor Dick geldt dat ze affiniteit hebben met de “dood” of “het naderende einde van het leven.” De dood is de enige zekerheid van het leven, maar erover praten is voor veel mensen een ver-van-mijn-bed-show. Praten over je zwangerschap, je bruiloft of een ander moment in je leven is heel gewoon. Ook de voorbereiding op deze momenten worden intens beleefd, maar de dood is een onderwerp waar we weinig over willen praten.

Ieder mens is uniek. Ieder mens leeft zijn of haar leven op de manier die bij hem of haar past. Vaak is de uitvaart bij heel veel mensen hetzelfde. Waarom? Bij UitvaartzorgDeventer is iedereen anders. Bij elke voorbespreking of uitvaart wordt er gekeken naar de persoon, wat bij deze persoon past. Samen met de mensen die achterblijven wordt de week van afscheid nemen ingevuld. Elke keuze wordt opnieuw gemaakt. Samen de laatste verzorging? Waar opbaren? Thuis, in een rouwcentrum of misschien nog ergens anders? In welke kist? Of liever een mand of in een lijkwade? Er zijn veel verschillende mogelijkheden en keuzes die gemaakt moeten worden kort na het overlijden. UitvaartzorgDeventer biedt de mogelijkheid om deze keuzes al eerder te maken en deze vast te leggen in een uitvaartcodicil.

De wensen van degene die komt te overlijden, of de nabestaanden, staan bij UitvaartzorgDeventer centraal. “Bijna alles is mogelijk” zegt Sjoek.

Persoonlijke aandacht, open houding, oog voor detail, alles moet er goed verzorgd uitzien.

De herinnering blijft …

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met UitvaartzorgDeventer via 06-48470811/ 06-51557989 of www.uitvaartzorgdeventer.nl. Ook wanneer u elders verzekerd bent.

UitvaartzorgDeventer