Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Demonstratie tassen maken en live muziek in de Olsterhof

Van een oude bank naar een hippe tas

OLST – Aanstaande zondag 4 juni kunt u bij de Olsterhof zien hoe een oude bank wordt getransformeerd naar een hippe tas. En ondertussen luisteren naar een optreden van de Deventer singer-songwriter Lise Low.

Een tas kun je van elk materiaal maken, zelfs van papier of gerecycled plastic. Dikie Veneklaas uit Holten heeft er voor gekozen haar tassen te maken van gebruikt leer en restanten uit de meubelindustrie. Wat begon met het repareren van een oud leren kussen, heeft zich nu ontwikkeld tot het ontwerpen en maken van eigen tassen, etuis, portefeuilles en riemen. Allemaal even bijzonder en uniek.

Wil je zien hoe Dikie te werk gaat, wil je zelf een tas maken of een tas laten ontwerpen? Kom dan kijken op deze leerzame demonstratie dag.

Tip: je kunt ook eigen leer meenemen dat verwerkt kan worden in een nieuw te ontwerpen tas of iets anders.

De Deventer sing a song writer Lise Low komt op zondag 4 juni in de Olsterhof optreden. De sferische popmuziek van Lise Low is een afspiegeling van haarzelf, dromerig en intens met een vleugje melancholie. Zij combineert het muzikale geweld van Muse met de tere klanken van Agnes Obel tot een eigen sferische chaos. Thema’s als levenslust, de onrust van ADHD, verlangen naar liefde, en de dreiging van de toekomst komen voorbij.

Lise Low trad al eerder op in Tivoli, Metropool en het Burgerweeshuis; in 2014 kwam Lises debuut EP met de single ‘Alive’ uit en momenteel werkt ze aan haar eerste album.

Zondag 4 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur tassen demonstratie en vanaf 12.00 uur optreden van Lise Low. Toegang gratis, meer informatie vindt u op www.olsterhof.nl