Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Diepe Hel Holterbergloop stevent af op recordaantal deelnemers

Diepe Hel Holterbergloop

HOLTEN – De Diepe Hel Holterbergloop, die gehouden wordt op 31 oktober, stevent of op een recordaantal deelnemers. Dit jaar wijzigde de organisatie de afstanden, de Engelse mijlen gingen eruit en een 5 kilometer, 10 kilometer en 20 kilometer kwamen ervoor in de plaats. En met succes!

 

Brooks 10 kilometer vol

Het Brooks 10 kilometer parcours is een van A naar B parcours wat inhoudt dat de deelnemers starten in Nijverdal en via de Diepe Hel zullen finishen in Holten. Hiermee heeft de organisatie een goede stap gemaakt want de 10 kilometer is populair. Met nog een ruime maand te gaan is het maximumaantal deelnemers van 1250 op deze afstand al bereikt en is de inschrijving voor deze afstand gesloten.

Op de Sans-online 5 kilometer en de 20 kilometer is nog wel plek maar ook voor deze afstanden is de belangstelling groot; ook hier wordt een maximumaantal deelnemers gehanteerd.

Deze beide afstanden zullen starten en finishen in Holten. Voor de 5,3 kilometer is een uitdagende ronde uitgezet over de flanken van de Holterberg met daarin opgenomen de Motieweg met een 10% helling en het 20 kilometer parcours gaat uiteraard door Diepe Hel naar Nijverdal en weer terug.

Ga de uitdaging aan en overwin de Diepe Hel schrijf je in via www.diepehelholterbergloop.nl