Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“Dit is hét moment om zonnepanelen aan te schaffen”

Solard, duurzame energie

Solard

Solard verduurzaamt. Niet alleen door het plaatsen van zonnepanelen op daken van particulieren en bedrijven, maar ook door het installeren van panelen in een vrije veldopstelling en de verkoop van pelletkachels en smartcharge-oplaadstations voor elektrische auto’s. Met deze producten bespaart u op de energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu. Waarom wachten?

Solard helpt u graag met het kiezen van het juiste zonnepanelensysteem op uw dak. Uiteraard is dit afhankelijk van het beschikbare dakoppervlak, de hellingshoek, uw verbruik en uw wensen. “Wij hebben in deze markt al ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen en bieden deskundig advies over de beste oplossing voor iedere situatie. Ook nemen wij op alle mogelijke manieren de zorg uit uw handen, waaronder de subsidieaanvraag en voor de agrarische sector de asbestsanering, eventuele plaatsing van nieuwe dakplaten en het monteren en installeren van uw panelen”, aldus Jan Ard Kamphuis van Solard.

Solard heeft vele referentiedaken in de regio, waarbij meerdere technieken zijn gebruikt. Denk hierbij aan SolarEdge (per paneel een omvormer en monitoring), dunnefilmlaag panelen, polykristallijn- en monokristallijnpanelen.

 

Duurzaamheidslening via de provincie maakt het nog aantrekkelijker

Dit is een erg gunstige regeling die ervoor zorgt dat u zelf niets hoeft te investeren. Omdat de provincie duurzame energie wil stimuleren zijn de maandelijkse kosten voor de aflossing erg laag.

Op dit moment bedraagt het rentepercentage slechts 0,5% per jaar en de lening die u aangaat kunt u op ieder gewenst moment boetevrij aflossen.

 

Aftrek BTW

Alle particulieren kunnen btw terugvragen. Dit kunt u zelf doen, maar Solard kan u hiermee uiteraard ook helpen. Profiteer tot 1 juli 2015 ook van de 6% BTW op arbeid.

 

Open veldopstelling

Een open veld vol met zonnepanelen. Het is nog uniek in deze regio. ,,In Duitsland zie je deze constructie veel vaker en is een zogenoemde veldopstelling al doorontwikkeld’’, vertelt Jan Ard Kamphuis, “met deze kennis en kunde ben ik ook aan de slag gegaan en hierdoor heb ik een veld met zonnepanelen kunnen realiseren. Je hebt bij een zonnepanelensysteem een juist aantal graden nodig, waarbij een gunstige zoninstraling ontstaat. Daarnaast ben je afhankelijk van de stand van de zon. In een open veld kun je heel makkelijk spelen met het aantal graden en daardoor het veld zo optimaal mogelijk afstellen.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Solard, 0570-834819, 06-57584488, info@solard.nl of kijk op www.solard.nl