Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Duurzaamheidsdag

bij Wildkamp Deventer

Filiaal van Wildkamp BV aan de Thomas Alva Edisonweg in Roermond

DEVENTER – Duurzaamheid is een onderwerp dat de laatste jaren belangrijker is geworden en waar tevens in de toekomst steeds meer aandacht naar uit zal gaan. Technische groothandel Wildkamp besteedt hier ruimschoots aandacht aan. Daarom vindt er, in samenwerking met Solard Duurzame Energie, op zaterdag 4 juni een Duurzaamheidsdag plaats bij Wildkamp Deventer aan Smeenkhof 8.

U kunt van 10.00 tot 15.00 uur geïnformeerd worden over o.a. Adurolight LED-verlichting, mogelijkheden voor regenwateropslag, het voorkomen van kalkaanslag en efficiënt gebruik van thermostatische radiatorkranen. Ook kunt u het assortiment aan houtpelletkachels, zonneboilers en zonnepanelen van Solard bekijken. Daarnaast ontvangt u alleen op zaterdag 4 juni 10% extra kassakorting bij Wildkamp en wordt u geïnformeerd over subsidie op pelletkachels en zonneboilers en BTW retour op zonnepanelen!

Wildkamp is een breed gesorteerde groothandel en distributeur van kunststofleidingsystemen, -componenten, technische en aanverwante artikelen. Wildkamp heeft meer dan 45 vestigingen in Nederland. U kunt er terecht voor alles wat te maken heeft met water aan- en afvoer voor huis en tuin. Van dakgoot tot doucheput en alles wat er aan koppeling- en verbindingsstukken tussen zit. Maar ook vindt men hier allerlei tuinbenodigdheden en agrarische artikelen, veiligheids- en bedrijfskleding, (vijver-)pompen, elektra en verlichting, verwarming, sanitair, isolatiemateriaal voor buizen, afrasteringmateriaal voor weiden, et cetera.