Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Er is thuis meer mogelijk

dan u denkt

Kim, Ben, Doret en Eric genieten na het zwemmen van een biertje en een lekkere bitterbal.

LOCHEM – Home Instead Thuisservice helpt mensen die er voor kiezen thuis te blijven wonen. Ook als er meer nodig is dan lichte zorg.

Ben (68 jaar) is getroffen door de progressieve ziekte PSP. Bij aanvang van zijn ziekte geeft Ben, in samenspraak met zijn vrouw (Wil) en dochter (Kim), duidelijk aan dat hij absoluut thuis wil blijven wonen.

Vanaf aanvang van zijn ziekte is alles er op gericht om die dingen te blijven doen waar Ben gelukkig van wordt. Wandelen, fietsen, zwemmen, genieten van een lekker biertje (liefst met bitterbal). In eerste instantie is een arm of steun in de rug van Wil of Kim voldoende. Na enige tijd is een duofiets en een zwembad waar hij met een tillift in kan noodzakelijk.

Samen met Doret Geutjes en Eric van Putten van Home Instead DLZ stippelt Wil een weekschema uit waar er continu een helpende hand voor Ben beschikbaar is. Doret, Eric en hun medewerkers zijn er op die momenten dat Wil even wil tennissen, boodschappen doen of gewoon een weekendje weg wil met haar zussen. Wil betaalt Home Instead uit haar persoonsgebonden budget en kan met de ruimte die ze krijgt, het volhouden er voor Ben te zijn.

Denk dus niet te snel dat zorg thuis niet meer mogelijk is. Doret en Eric komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden toe te lichten.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Doret Geutjes of Eric van Putten via 0573-459547 of info.dlz@homeinstead.nl