Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Februari aanbieding Wereldwinkel Bathmen

Februari aanbieding

BATHMEN – We gaan al weer richting voorjaar en daarom worden deze maand vaasjes in de kleuren blauw, rood en lime groen met 30 % korting aangeboden. Ze komen uit Thailand en als groepje van drie heb je zelfs zonder bloemen al een leuke compositie. Uiteraard zijn ze ook los te koop.

Verder zijn deze maand de koekjes van John Altman in de aanbieding: drie zakjes voor 5 euro. Hippie John Altman verkocht deze koekjes op het strand in Los Angeles. Hiermee wilde hij zijn filosofie ‘spread the love’ verspreiden. Geïnspireerd door zijn simpele, maar daarom juist zo mooie levensinstelling besloten Hajo de Boer en Onno Lixenberg deze koekjes te maken en daarmee de filosofie van de hippie groot te maken. Het resultaat zijn de heerlijke John Altman koekjes.

Deze koekjes worden gemaakt van de beste, 100% natuurlijke, ingrediënten die er te vinden zijn. Denk hierbij aan scharreleieren, grasboter, biologische suiker en fairtrade chocolade. Zoet en zuur komen in een perfect evenwicht in deze koekjes samen. Dit maakt de koekjes zo ontzettend lekker! Verkrijgbaar in de smaken Grapefruit & Butterscotch, Green Apple & Almond en Sour Cherry & Chocolate. Kom ze vandaag proeven en… spread the love!