Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Feem-Us mode

voor een maatje meer

Feem-Us mode

HOLTEN – Naast haar succesvolle webshop Feem-Us opent Marjon Jacobs-Spenkelink op donderdag 17 september nu ook haar eigen gelijknamige modezaak aan de Kerkstraat 4 in Holten. De nieuwe winkel in hartje Holten biedt een uitgebreide collectie dameskleding voor alle leeftijden en ieders portemonnee vanaf maat 42, poncho’s, omslagdoeken, sjaals en diverse modeaccessoires.

Elke maand wordt de voorraad aangevuld met nieuwe artikelen. Van iedere maat zijn één of twee stuks leverbaar en hetzelfde kledingstuk hangt niet bij andere Holtense ondernemers in de winkel. “Daar heb ik bewust rekening mee gehouden”, vertelt Marjon. “In mijn winkel hangt een net iets andere collectie. De Duitse merken KJ Brand, Serena Malin en Deense merken Studio en DeLuca zijn de topmerken.” Ze heeft extra gelet op goede pasvormen dus voor ieder figuur, want geen enkele vrouw is hetzelfde. Als extra service heeft Feem-Us een inbrengpunt voor herstelwerk aan kleding. Wilt u bijvoorbeeld een broek korter of een nieuwe rits, alles is mogelijk. Feem-Us staat voor winkelen in een gezellige, ongedwongen sfeer.

De winkel is open op woensdag, donderdag, vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur Voor meer informatie www.feem-us.nl