Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fietswereld Holten is nu Bike Totaal Holten

HOLTEN – Sinds 1 maart is Fietswereld Holten aangesloten bij Bike Totaal. Door de aansluiting bij deze landelijke organisatie kan Bike Totaal Holten haar klanten nog beter van dienst zijn.

Paspoort voor de fiets
Het Bike Totaal Fietspaspoort is uniek in de markt. Bij de aanschaf van een nieuwe fiets bij Bike Totaal Holten wordt het paspoort online aan uw fiets gekoppeld, waarbij uw gegevens en de fietsgegevens geregistreerd worden. Het systeem kan hierdoor direct contact met u houden en stuurt onder andere automatisch bericht voor een servicebeurt. Bij Bike Totaal Holten ontvangt u bij aankoop van iedere fiets het Bike Totaal Fietspaspoort met een servicetegoed tot max. € 210,-, afhankelijk van het fietstype. Het service & onderhoudstegoed besteedt u onder andere aan het rijklaar maken van de fiets en servicebeurten. Optimale service voor optimaal fietsplezier!

Verleng uw fietsplezier!
Het team van Bike Totaal Holten geeft u graag tips en adviezen voor het onderhoud van uw fiets. Vooral nu het ‘fietsseizoen’ weer gaat beginnen kan de fiets wel een oppepper gebruiken. Het grillige Hollandse klimaat met regen en sneeuw heeft een behoorlijke aanslag op diverse onderdelen van de fiets gedaan. Bij Bike Totaal Holten vertellen ze waar u op moet letten bij het onderhoud. Een goed onderhouden fiets ziet er niet alleen mooier uit, hij fietst ook beter en gaat langer mee.

In de winkel staan de nieuwste modellen stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes van de grote merken als Gazelle, Batavus, Cortina, Giant en Flyer. Alle Nederlandse A-merken onder één dak! De winkel heeft tevens een groot aanbod aan fietsaccessoires waaronder fietstassen, kleding en kinderzitjes.

Bike Totaal Holten is gevestigd aan de Larenseweg 56 in Holten. De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 en 13.30 tot 18.00 en zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. In de maanden maart t/m oktober koopavond doorlopend tot 20.00 uur.