Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Finnamic-dag bij Steunenberg Schoenen

Schoenen die u makkelijk verder brengen

HOLTEN – Schoenen, die u helpen om langer lekker te lopen zonder vermoeid te raken. Een utopie? Nee dus. Het Duitse pasvormschoenenmerk FinnComfort heeft een innovatieve schoenenlijn ontworpen met de naam Finnamic, die de afwikkeling van de voeten tijdens het wandelen gemakkelijker maakt. Iedere stap kost daardoor minder energie. Het geheim zit in de speciaal gevormde zool, die aan de voor- en de achterkant een uitgekiende ronding heeft, maar in het midden vlak is. Let wel, het zijn dus geen ‘wiebelschoenen’, maar stabiele stappers, ontwikkeld op basis van orthopedische kennis.Omdat ook hier de juiste lengte- en breedtemaat van het grootste belang zijn om optimaal comfort te kunnen garanderen, vraagt dat om deskundig pasvormadvies. Daarom houdt Steunenberg schoenen, Larenseweg 23 in Holten op vrijdag 27 november een speciale FinnComfort-dag, die helemaal in het teken staat van deze Finnamic-lijn. Iedereen kan dan zelf ervaren hoezeer deze schoenen het lopen vergemakkelijken.

Naast de eigen vakkundige medewerkers is er op die dag ook een expert van de FinnComfort-importeur aanwezig, die veel kleuren, modellen en maten meebrengt, waardoor er extra veel keus is. Hij of zij geeft bovendien graag alle gewenste informatie over de uitzonderlijke eigenschappen van deze schoenen. In het kort komt het erop neer, dat de voeten bij elke stap als vanzelf afrollen. De vernuftig vormgegeven zool is bovendien gemaakt van een extra stevig materiaal, waardoor energie wordt bespaard. Vergelijk het maar met een hard opgepompte bal, die veel hoger stuitert dan een zacht exemplaar.

 

FinnComfort

Het schoenenmerk FinnComfort is in de jaren tachtig van de vorige eeuw ontwikkeld op basis van medische inzichten en wordt nog steeds geheel in Duitsland geproduceerd. Het merk richt zich met name op 50-plussers, die comfortabel en gezond willen lopen. Alle dames- en herenschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een verwisselbaar, kurken voetbed, zodat ook de eigen steunzool in de schoenen kan. Voor vrijwel elke voet zijn er unieke leesten, die de voeten optimale steun en de tenen volop bewegingsvrijheid bieden.

Voor alle FinnComfort-kopers is er op deze dag een passende attentie.