Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gert van Keulen breidt uit!


BATHMEN – Autobedrijf Gert van Keulen is geen onbekende in Bathmen en omstreken. Het autobedrijf timmert al jaren aan de weg met een goed uitgeruste werkplaats en een prachtige showroom waar je goed terecht kunt voor een jong gebruikte occasion van diverse merken.

Puur sang
Gert van Keulen is een automan puur sang. “De klant komt bij ons op de eerste plaats. No nonsense, gewoon eerlijk en transparant, we zeggen wat we doen en doen ook wat we zeggen! En dat waarderen onze klanten.” Van onderhoud tot reparatie of voor de aanschaf van een betrouwbare occasion. Het team, bestaande uit zes autofanaten, zorgt gewoon dat het voor elkaar komt!

Luxe kamperen
Een paar jaar geleden kochten Gert en Gerda van Keulen hun eerste camper. “We waren meteen verkocht! Luxe en in vrijheid kamperen, dat vonden we vanaf dag één helemaal geweldig! Wat nu als we…..” Gert en Gerda besloten het autobedrijf uit te breiden met de verhuur van Dethleffs Globetrail buscampers! Gert: “Voor ons droom die uitkomt. Dit speciale gevoel van onafhankelijk zijn, gaf voor ons de doorslag. We willen graag anderen enthousiasmeren om deze vorm van luxekamperen te ervaren. En daar hebben we veel voor over!” Inmiddels staan er al twee beauty’s in de showroom, de derde verwachten ze eind september. Volgend jaar komen er nog eens drie nieuwe bij.. Gerda: “Onze campers zijn meer dan compleet. We hebben veel extra’s toegevoegd zoals een compleet inventaris. Ik vind het heerlijk om onze huurders te verrassen.”

Onderhoud in eigen beheer
Aan alles is gedacht, de nieuwe buscampers worden in eigen beheer onderhouden. Gert: “Dan weet je dat het goed zit. Geen gezeur, geen onverwachte mankementen, je hoeft alleen maar te genieten.
Luxebuscamperverhuur.nl is een feit! Ben je net zo enthousiast als wij?”

Terug op het nest
Dit familiebedrijf zit niet stil.. zoon Mark is terug op het nest! Zeven jaar werkte hij bij een dealerorganisatie uit de buurt. Vier jaar als monteur en de laatste drie als servicemanager. Mark: “Vanaf mijn 16e ben ik al aan het werk in de automotive. Ik ga eerst het werkplaatsproces onder de loep nemen. Met digitale werkorders kunnen we straks de klanten nog meer inzicht geven in wat er met de auto gebeurt. Transparant en duidelijk. Ook zal ik me gaan richten op de in- en verkoop. Ik heb super veel zin om deel uit te maken van ons familiebedrijf, ik ben er klaar voor!”

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?
Je bent van harte welkom bij Autobedrijf van Keulen, Traasterdijk 1 in Bathmen!