Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Goossens Tweewielers al sinds 1971 dé fietsspecialist van de Achterhoek

De echte Achterhoek ontdek je op de fiets

BORCULO – “Wij zijn uiteraard bevooroordeeld, maar de Achterhoek is toch wel een van de mooiste gebieden van Nederland. Authentieker, groener en gemoedelijker is vrijwel onmogelijk. De beste manier om de Achterhoek te beleven, is op de fiets.” Fietsspecialist Goossens Tweewielers levert al jaren een actieve bijdrage aan die fietsbeleving, zowel voor inwoners als toeristen.Goossens eigenaar Henk Beumer handelt vanuit zijn liefde voor fietsen: “Plezier in het fietsen is bij ons het allerbelangrijkste. Wij delen die fietspassie met onze klanten. Of dat nou toeristen zijn die een e-bike of tandem komen huren of wedstrijdrijders die op zoek zijn naar het meeste geavanceerde en nieuwste materiaal. Wij willen dat iedereen hier met een glimlach de deur uit rijdt.”

 

Voor iedereen een fiets

Henk Beumer heeft Goossens Tweewielers in 1996 overgenomen, toen het nog een winkel van 250 m2 was. Inmiddels kunnen klanten in de Achterhoek terecht bij drie Goossens-filialen met elk een eigen specialisatie en met een keuze uit meer dan duizend fietsen. Uniek bij Goossens is de enorme Outlet in Borculo met zeer scherp geprijsde sport- en toerfietsen, e-bikes en fietskleding. “Vanuit het hele land komen fietsliefhebbers hier rondneuzen en een kop koffie nuttigen. Eigenlijk zijn we een heel grote huiskamer voor fietsfanaten”, glimlacht Beumer.

Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Bekijk voor meer informatie de website www.goossensborculo.nl of neem telefonisch contact op via 0545-271392.