Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Goudsmid & live muziek

in de Olsterhof

Goudsmid & live muziek

OLST – Op zondag 6 december gaat goudsmid David Patanjali Samson bij de Olsterhof, samen met u sieraden ontwerpen met diamanten, edelstenen, goud en zilver. Daarnaast is er live muziek te horen van Casper Bekken op gitaar.Goudsmid David is gespecialiseerd in het maken van sieraden van zilver bestek, het geven van een nieuwe invulling aan bestaande en het creëren van nieuwe sieraden. Samen met u maakt hij deze dag de ontwerpen waarbij diamanten, edelstenen, goud en zilver de ingrediënten zijn voor een nieuw bijou. David beschikt over de gave om van iets unieks en waardevols te komen tot iets dat prettig is om te dragen.

Op deze zondag zal David, tegen betaling en als de het aanbod dit toelaat, in de Olsterhof kleine reparaties uitvoeren en oude sieraden hun oude glans teruggeven. En, vanzelfsprekend, is er eigen werk te zien.

Het repertoire van Casper Bekken uit Deventer is gebaseerd op enkele decennia popmuziek en gaat van de Rolling Stones en Louis Armstrong tot recenter werk van bijvoorbeeld Avicii en Adele. Casper is ook sterk in Nederlandstalige nummers van De Dijk, Van Dik Hout en De Scene. Als eigentijdse troubadour neemt Casper Bekken u mee op een boeiende en verrassende muzikale reis door de tijd.

Zondag 6 december vanaf 11.00 uur bij De Olsterhof in het hartje van Olst. Tevens is dan het prachtige oude landhuis te bewonderen wat tegenwoordig is ingericht als lifestylewinkel.

De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.olsterhof.nl