Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hafkamp Grafwerken en Natuursteen: “Wij zetten een persoonlijke herinnering om in iets tastbaars”

OLST – Hafkamp Grafwerken en Natuursteen uit Olst, gerund door Olaf Hafkamp en zus Sheila Hannink-Hafkamp, is al sinds 1982 gespecialiseerd in de vervaardiging van graf- en urnmonumenten. Het bedrijf begrijpt als geen ander dat nabestaanden behoefte hebben aan een persoonlijke benadering.“Wij hebben een ruime keuze aan stenen, materialen en modellen op voorraad in onze buiten tuin, maar staan natuurlijk open voor de ideeën van onze klanten en doen er alles aan dit tastbaar te maken. Het gaat tenslotte om een persoonlijk aandenken aan een dierbare.” Er is dan ook veel mogelijk bij Hafkamp Natuursteen.

Met een eigen werkplaats waar vakmensen al jarenlang de kneepjes van het vak toepassen én een eigen stelploeg kiest het bedrijf er bewust voor alles in eigen beheer te houden.

De tijd nemen voor klanten, luisteren naar hun wensen, deskundig advies en een voorstel op maat behoren dan ook tot de kernwaarden van de onderneming. In de uitgebreide showroom van Hafkamp Natuursteen op industrieterrein De Meente in Olst kan de klant dit, zes dagen per week, zelf ervaren.

Hafkamp Grafwerken en Natuursteen | De Meente 7 | 8121 EV Olst | T: 0570 – 562648 | E: info@hafkampnatuursteen.nl | W: www.hafkampnatuursteen.nl