Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het gemak van een onderhoudsarme tuin

Het gemak van een

DEVENTER – Wanneer het gaat om het leveren van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product, dan bent u goed af bij Hoveniersbedrijf A.A. Living Garden Design. Zij staan garant voor een tot in de details perfect uitgevoerde realisatie van tuinen waarin u niet hoeft te werken, maar volop van mag genieten.

Ze bestaan nog wel: de echte plantenliefhebbers, die niets liever doen dan iedere dag een uurtje of wat in de tuin werken. Maar meer en meer zet de laatste jaren de trend door van de onderhoudsarme tuin. Dat is ook wel begrijpelijk. Waarom zou je na een lange en drukke werkweek zelf het gras nog gaan maaien, wanneer je dat zelfde werk door een maairobot kunt laten doen?

Of het nu gaat om bestratingen, waar u nagenoeg geen omkijken meer naar heeft, of om beplanting die geen onkruid meer doorlaat. Dat kan omdat A.A. Living Garden Design alle tegelbestrating aanlegt in een met cement gestabiliseerd zandbed en voegt met een epoxyhars, zodat onkruid tot het verleden behoort. Bij de keuze van beplanting wordt er goed geluisterd naar uw wensen als het gaat om kleuren en bloeitijden. Het is dan aan A.A. Living Garden Design om ervoor te zorgen dat de juiste soorten gekozen worden die aansluiten op uw wensen als het gaat om onderhoud aan deze beplanting.

 

Gemak op de oude dag

Wordt u een dagje ouder en wilt u langer in uw eigen woning blijven wonen? Dan is maairobot een geweldige uitkomst. U kunt echter ook kiezen voor een gazon van kunstgras. Dat is tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden. A.A. Living Garden Design levert en installeert als erkend kunstgrasinstallateur duurzame en kwalitatief hoogwaardige kunstgrassoorten. In één grastapijt zijn acht kleuren groen verwerkt, compleet met vier kleuren dood gras en mos. Zelfs de grassprieten variëren in hoogte en vorm om het echte “grasgevoel” te krijgen. Het hele kunstgrasassortiment kunt u bekijken op www.kunstgrasdeventer.nl Voelen kan ook. Vraag een gratis staal aan of neem een kijkje bij Groen woning- en projectinrichting op de Snipperlingsdijk 50 in Deventer.

 

Een tuinontwerp is een gevoel

Een goed tuinontwerp is geen tekening, het is een gevoel. Hoveniersbedrijf A.A. Living Garden Design draagt graag zorg voor de volledige inrichting van uw tuin. Maar voordat er sprake is van een tuin, moet er eerst een mooi tuinontwerp en een beplantingsplan gemaakt worden. Na het inmeten van het perceel en het inventariseren van uw wensen, gaat A.A. Living Garden Design met veel plezier voor u aan de slag. Het is leuk om uw tuin net datgene mee te geven, waar u zelf nooit aan gedacht zou hebben. Dat kan variëren van de combinatie van bestratingmaterialen, een doorkijk in de haag of een beplantingsplan, waarvan u de meeste soorten nooit eerder gezien heeft. Kortom: een verrassende en logische indeling van uw tuin, waar u vele jaren plezier aan beleeft. Laat u verrassen!

 

Heeft u tuinplannen of wilt u meer informatie? Bel gerust of stuur een e-mail. Kijk ook eens op de website voor mooie voorbeeldtuinen.

A.A. Living Garden Design, tel. 0570-651655 of 06-51892379. E-mail: info@aalivinggardendesign.nl , www.aalivinggardendesign.nl , www.kunstgrasdeventer.nl