Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hoveniersbedrijf

Klein Boonschate houdt zaterdag 19 september eerste editie van Green Sensation

HOLTEN – Wilt u inspiratie opdoen voor uw tuin? Houd u van mooie bloemsierkunst of oriënteert u zich op een buitenkeuken? Gaat u hart open van alles wat met “groen” en uw tuin te maken heeft? Kom dan zaterdag 19 september aanstaande naar Klein Boonschate Green Sensation. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur staan de deuren aan de Ondernemersweg 4 wagenwijd open voor iedereen die de groenste belevenis van het jaar wil meemaken.,,We hebben een zeer afwisselend aanbod van alles wat met tuinonderhoud, het buitenleven en bomen en planten te maken heeft”, vertelt eigenaar Dennis Klein Boonschate enthousiast. ,,Bezoekers zullen verrast zijn over wat er allemaal te beleven is op zaterdag de 19e september. Ons team zal diverse demonstraties verzorgen, er is een plantendokter, er zijn buitenkeukens te bewonderen en er is zelfs een echte palmentuin. Maar er is nog veel meer! We nodigen alle belangstellenden graag uit op ons bedrijventerrein. We zijn er uiteraard zelf ook om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.”

Het Holtens hoveniersbedrijf houdt Green Sensation omdat zij dit jaar 17,5 jaar bestaat. ,,Maar dat is niet de enige reden”, vertelt Klein Boonschate. ,,We merken dat  mensen steeds meer van hun tuin willen maken. We helpen mensen daarbij graag op weg en dus kunnen ze de 19e september inspiratie opdoen. Ook kunnen ze bij ons terecht voor vragen over onderhoud en over planten en bomen die een ziekte hebben of er niet goed uitzien.”

Nieuwsgierig naar wat er nog meer te beleven valt tijdens Green Sensation? Kijk op www.kleinboonschate.nl of volg het bedrijf op Facebook.