Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Inschrijven voor de

Diepe Hel Holterbergloop

HOLTEN – De inschrijving voor de Diepe Hel Holterbergloop werd zondag 12 april geopend. Lopers kunnen zich aanmelden voor de 5 kilometer, 10 kilometer of 20 kilometer. Inschrijven kan via de website www.diepehelholterbergloop.nl Afstanden en nieuwe parkoersen.

Op 31 oktober zullen de deelnemers de nieuwe afstanden afleggen. De jonge wedstrijdlopers en beginnende hardlopers kunnen kiezen voor een mooie 5 km over de flanken van de Holterberg met onder andere de Motieweg. De ervaren lopers kunnen de uitdaging aan met de Holterberg en de Diepe Hel. Met de 20 km zullen zij de hele Holterberg van Holten naar Nijverdal en weer terug moeten bedwingen, een uitdaging van formaat! Op de hoofdafstand de 10 km, zullen de wedstrijdlopers strijden om de eer en de prijzen. De 10 km is een van A naar B parcours zijn wat betekent dat de lopers zullen starten vanaf de Nijverdalse kant en finishen in Holten, onderweg komen ze dan zowel de unieke heidevelden als de heuvels tegen, met uiteraard ook de Diepe Hel. De nieuwe opzet heeft als bijkomend voordeel dat de lopers op het parcours meer ruimte krijgen. De organisatie zal bussen inzetten om de deelnemers te vervoeren naar de start.

De leerlingen en basisscholen uit de gemeente Hellendoorn en Rijssen- Holten kunnen tijdens de 1 km Kidsrun strijden om de titel sportiefste school van de gemeente. Deelname aan de Kidsrun is mogelijk vanaf 4 jaar.

 

Vol is vol

Ook dit jaar hanteert de organisatie het principe vol is vol. Zowel op de 5 km als de 20 km worden maximaal 1500 deelnemers toegelaten en op de 10 km zijn dat er 1250.

 

Inschrijving en informatie

Informatie over de Diepe Hel Holterbergloop en de inschrijving is te vinden op; www.diepehelholterbergloop.nl