Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jazeker, over 8 weken is het Kerstmis!!!

BATHMEN – Nog niet iedereen zal het zich realiseren, maar het is toch echt zo. Over goed 8 weken is het al weer Kerst ! Voor velen de tijd van gezelligheid en aandacht voor elkaar, met lekker eten en cadeaus, maar ook een tijd waaraan vaak een drukke en hectische periode  vooraf gegaan is van het organiseren van de feestelijkheden en het kopen van alle kerstcadeaus en relatiegeschenken.

Voor wat betreft het kopen van uw kerstcadeaus en relatiegeschenken hoeft u beslist niet te wachten tot het laatste moment. De wereldwinkel Bathmen heeft een speciale “Kerstkamer” ingericht die vol staat met alle mogelijke kerstartikelen, zowel op het gebied van food als van non-food. U treft hier een keur van producten aan die naar eigen inzicht kunt combineren om zo uw persoonlijke Kerstpakket samen te stellen.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een reeds samengesteld kerspakket. En of het nu gaat om 1 kerstpakket voor bijvoorbeeld uw hulp of oppas, of om tientallen pakketten voor uw medewerkers, alles is in principe mogelijk en bespreekbaar. De ruim 40 vrijwilligers tellende Wereldwinkel Bathmen verzorgt al vele jaren kerstpakketten voor toonaangevende bedrijven en instellingen uit de regio.

Waarom een kerstpakket uit de Wereldwinkel ?

Met het schenken van een Fair Trade kerstpakket uit de Wereldwinkel kunt u er zeker van zijn dat u uw relaties of medewerkers een kwalitatief hoogstaand en origineel cadeau geeft. Bovendien biedt u, door het kopen van deze producten, mensen uit ontwikkelingsgebieden hiermee de mogelijkheid om voor zichzelf en hun omgeving een menswaardig bestaan op te bouwen. Als dat niet de ultieme kerstgedachte is ??

Wacht niet langer!

Dus waarom wachten met bestellen van uw kerst- en relatiegeschenken ? Door nu reeds te bestellen neemt u zichzelf  mogelijk veel stress uit handen die u alleen onnodig veel energie kost ! En dat terwijl de Wereldwinkel Bathmen elke werkdag open is ! Maandag t/m donderdag van 13.30-17.30 uur, vrijdag van 9.00- 17.30 en zaterdag van 9.00- 16.00 uur. U kunt hier gewoon binnen lopen om de winkel en kerstkamer te bekijken, u kunt natuurlijk ook een afspraak maken met één van de vrijwilligers. Het telefoonnummer in de winkel is 0570-540680. Op onze website: www.bathmen.wereldwinkels.nl kunt u meer informatie vinden over onze Wereldwinkel en over de kerstpakketten. Hierop staat tevens een link naar de speciale en inspirerende kerstfolders.