Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kinderbrillen bij

Optiek Colmschate

in alle soorten en maten

Kinderbrillen

COLMSCHATE – U heeft het vermoeden dat uw zoon of dochter niet goed ziet en is uw kind jonger dan 10 jaar? Dan kunt u zonder afspraak langskomen bij Optiek Colmschate. Er is altijd een optometrist of opticien aanwezig.  U krijgt dan een indicatie of uw kind een bril nodig heeft. U zult dan worden doorgestuurd naar de oogarts. Optiek Colmschate werkt nauw samen met het Deventer Ziekenhuis;  zij hebben hierover afspraken gemaakt met elkaar.

Is uw kind 10 jaar of ouder, dan hoeft u  niet eerst naar de oogarts, maar kunt u direct zonder afspraak terecht bij Optiek Colmschate voor een vakkundige oogmeting door een opticien of optometrist.

En dan blijkt dat uw kind een bril nodig heeft. Kinderen zijn heel modebewust en weten precies hoe of ze eruit willen zien en daar luisteren ze  goed naar bij Optiek Colmschate. Samen met u en uw kind wordt er  een keuze gemaakt  uit de ruime collectie van meer dan 400 monturen. Het is heel belangrijk dat een kind zich goed en zelfverzekerd voelt bij een nieuwe bril!

Zo is er een ruime keuze in kunststof monturen, die nu helemaal hot zijn. Speciaal voor kinderen zijn er ook kunststof monturen met neus pads. Deze hebben een betere pasvorm speciaal voor de kinderneus, zodat ze niet steeds van je neus af glijden. Liever iets minder montuur? Ook in metaal is er genoeg keuze. Optiek Colmschate heeft veel ervaring met kinderbrillen, het is namelijk erg belangrijk dat de bril de juiste pasvorm heeft;  daar wordt heel goed  opgelet bij het uitzoeken.

Er is een ruime keuze uit  monturen van o.a. J.F. Rey Kids, RayBan Kids, Hello Kitty, Inface, Esprit,Vulkan,Vulkani en nog veel meer. Nieuw in het assortiment zijn de brillen van Paul & Joe Liitle en de stoere jongenslijn van Faconnable.

Voor de iets oudere kids is er een speciale collectie brillen ” tussenmaatjes”, van o.a. Diesel, RayBan, Esprit, Paul & Joe, Faconnable en Tom Taylor. Dit zijn brillen die net iets groter en volwassener zijn, maar nog net geen volwassen maat. Monturen zijn er al vanaf € 49,-

Brillenglazen zijn er vanaf € 49,-. Deze zijn expres laag geprijsd, omdat kinderen nog wel eens van sterkte wisselen en regelmatig nieuwe glazen nodig hebben. Zo kunnen er, mocht het nodig zijn, heel gemakkelijk nieuwe glazen in de bril gezet worden.

Krijgt u een vergoeding van uw verzekeraar? Optiek Colmschate werkt samen met alle zorgverzekeraars en declareert direct bij de zorgverzekeraar. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw factuur.

Heeft u nog vragen ? Optiek Colmschate is telefonisch bereikbaar  van maandag t/m zaterdag. Tel 0570-652555 of per e-mail: info@optiekcolmschate.nl

U vindt Optiek Colmschate op winkelcentrum De Flora, naast Miss Etam.

Op de site www.optiekcolmschate.nl  vindt u nog meer informatie over kinderbrillen.

Nu bij aankoop van een kinderbril, de tweede *bril gratis! Deze actie loopt t/m 14 maart 2015.

*Vraag naar de voorwaarden.