Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Klanten van Oogwereld Jos schenken vrijgevig!

Klanten van Oogwereld Jos

HOLTEN – Maar liefst ruim 2600 brillen zijn (mede) door de ruimhartigheid van Oogwereld Jos’ klanten onlangs afgeleverd (zie foto) in Ghana en gaan daar een tweede leven tegemoet . De Bril-doorgeefweken van afgelopen jaar zijn hiermee een groot succes te noemen. Dhr. Hans Poelman van de Stichting Emefa is bijzonder trots op het door Oogwereld behaalde resultaat.

“Iedereen weet het belang van goed kunnen zien en goede oogzorg. Goede oogzorg is echter niet overal zo vanzelfsprekend en goed geregeld als hier in Nederland. In ontwikkelingsgebieden, die niet zelden erg afgelegen liggen, ontbreekt het vaak aan iedere vorm van gezondheidszorg en is de opticien een onbekend begrip. Goed zicht behoort daar onbetwistbaar tot de primaire levensbehoefte” aldus vestigingsmanager Bert van der Wal van Oogwereld Jos. Stichting Emefa zet zich in voor dit goede doel en zorgt ervoor dat gebruikte brillen uit Nederland een tweede leven krijgen. Mensen kunnen met zo’n ‘nieuw’ verkregen bril (weer) deelnemen aan de maatschappij of hun maatschappelijke kansen aanzienlijk vergroten.

 

Dit jaar vinden de Bril doorgeefweken wederom plaats bij Oogwereld Jos!

“Door het grote succes van de vorige editie van de Bril-doorgeefweken (85 monturen vonden een nieuwe eigenaar) en de positieve respons van de klanten van Oogwereld Jos hebben we besloten om ook dit jaar weer de Bril-doorgeefweken te organiseren in Holten. Om het klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken mee te doen, geven we bij aanschaf van een complete multifocale bril inruilkorting oplopend tot € 150,- en inruilkorting tot € 50,- bij aanschaf van een enkelvoudige bril. Als de klant ook nog een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar ontvangt, kan het voordeel behoorlijk oplopen”, benadrukt vestigingsmanager Bert van der Wal. De actie start op 2 juni en loopt tot en met 18 juni 2016!

Voor gedetailleerde uitleg kunt u uiteraard terecht in de winkel van Oogwereld Jos, Dorpsstraat 4 in Holten.