Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Know Vision verzorgt

Chinese Nieuwjaarslezing

DEVENTER – Op zondag 1 februari 2015 verzorgt Know Vision een Chinese Nieuwjaarslezing in zalencentrum de Horst te Deventer. Het Chinese Nieuwjaar krijgt steeds meer bekendheid  in de westerse wereld, terwijl ook de Chinese astrologie en de authentieke Feng Shui steeds meer aandacht krijgt.

Hoewel Feng Shui, de oosterse tijd-, bouw-, inrichtings- en persoonsberekening bij vele Nederlanders nog steeds moeilijk en mystiek overkomt, is het voor Feng Shui master Mary-Rose Kolkman (Know Vision) gesneden koek.

“Een prachtige wetenschap,…” aldus Kolkman“…die zich perfect laat samenvoegen met de mogelijkheden in aan-, verkoop en de inrichting van huizen, het begrijpen van de individuele mogelijkheden en de toestand in de wereld. Het lijkt heel breed, maar uiteindelijk komt het er allemaal op neer hoe wij communiceren met de elementen; de basis van ons bestaan. Vanaf 19 februari geldt het Houten Schaapjaar en daarmee zijn andere elementen van belang dan in 2014. De effecten, de tips en de persoonlijke weetjes daarvan worden weergegeven in de lezing.”

Op zondagmiddag 1 februari 2015, om 13.30 uur, zal Kolkman haar jaarlijkse lezing in zalencentrum de Horst starten. Het algemene deel aan Feng Shui informatie heeft zij uitgebreid om mensen die nog nooit met Feng Shui en Chinese astrologie te maken hebben gehad van een basis te kunnen voorzien.

Toegangsprijs is € 28,- per persoon.

Kaarten zijn te bestellen via de website: www.fengshui-knowvision.nl

Know Vision