Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Koopzondag met live muziek en Magical Walk

OLST – Aanstaande zondag 7 april is er bij de Olsterhof live muziek te beluisteren van Peter van Dijk en is er een Magical Walk preview met Karen Winkel van Lindes Hofje.Op de accordeon: Peter van Dijk

Peter van Dijk brengt een veelzijdig repertoire aan liederen, van (on)bekende smartlappen en levensliederen tot weemoedige Ierse ballades en Franse chansons, maar ook vrolijke liedjes van Annie M.G. Schmidt, Willem Wilmink en Harrie Bannink. Hij brengt je terug naar vervlogen tijden zonder internet en smartphone, een tijd waarin er nog aandacht was voor het persoonlijke. Peter brengt zijn liederen dan ook met een persoonlijke touch en begeleidt zichzelf daarbij op accordeon.

 

Magical Walks

Een wandeling met Karen Winkel van Lindes Hofje is anders, completer en laat je dingen voelen en zien die je eerder niet opvielen. Dwalend door verschillende landschappen, zul je kennis maken met de kracht van de natuur onder invloed van de zon en maan: een Magical Walk. Deze Magical Walks die zij samen met Max Tack organiseert wordt completer met Tai Chi en aandacht voor eetbare bloemen en planten. Deze kunnen overal staan, in je eigen achtertuin, in het bos en in de Olsterhof.

Deze dag zal Karen een aantal keer een rondwandeling doen in het park de Olsterhof en in de tuin van de gelijknamige Lifestyle winkel. Deelnemers kunnen daarbij ook meer informatie krijgen over de Magical Walks die zij samen met Max Tack de aankomende weken gepland heeft staan.

Zondag 7 april vanaf 11.00 uur bij de Olsterhof in Olst, entree is gratis. (Foto: Hans Meulman.)