Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Krijg vrijblijvend advies over hoe jij jouw woonwens in vervulling kunt laten gaan

Geef jouw woonwens vorm tijdens de Rabo Woonweken

DEVENTER – Op 30 september is de NVM Open Huizen Dag. Mensen gaan massaal op zoek naar hun droomwoning. Met de groeiende vraag op de woningmarkt is het misschien een hele uitdaging om jouw woonwens te vervullen. Het is belangrijk om snel te reageren en te weten of jouw droomhuis ook haalbaar is. Daarom introduceert de Rabobank de Rabo Woonweken. Van 23 september tot en met 7 oktober zijn de Rabobanken in Salland extra geopend, ook op zaterdag.Check je financiële haalbaarheid

Heb jij je droomhuis gevonden? Of wil je alvast weten wat je kunt lenen, zodat je gericht op zoek kunt gaan? Kom dan vrijblijvend langs bij een van de kantoren van Rabobank Salland. Ben je een starter of heb je gewoon vragen over de bouw van jouw huis en wil je graag eens sparren met een makelaar of aannemer? Een aantal banken organiseert speciale events waar specialisten bij elkaar komen, die jou verder kunnen helpen met je woonwens.

 

Ontdek meer met de WoonBox

Na je gesprek bij de Rabobank krijg je de WoonBox mee naar huis. Een doos vol informatie en inspiratie om je op weg te helpen van je woonwens naar je droomhuis. Speciaal tijdens de Rabo Woonweken krijg je hier een kortingsbon van VT Wonen bij. Spelenderwijs weten wat de vervolgstappen zijn? In de WoonBox vind je tevens een handige virtual reality app om je te helpen bij je keuze.

 

Kijk voor locaties, tijden en evenementen bij jou in de buurt op: www.rabobank.nl/woonweken