Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Laat u met de feestdagen lekker verwennen door Kookstudio Catering Boschloo!

laat-u-met-de-feestdagen-lekker-verwennen

DIEPENVEEN – Lekker eten! Dat is waar het om draait bij Kookstudio Catering Boschloo aan de Dorpsstraat 51 in hartje Diepenveen. Of u nu alles voorgeschoteld wilt krijgen; thuis of op een andere locatie wilt eten of zelf uw maaltje wilt bereiden tijdens een gezellige kookworkshop: het kan allemaal!

Eigenaren Silvia en Jan Visser zijn allebei doorgewinterde horecamensen die weten hoe ze hun klanten, culinair gezien, in de watten kunnen leggen.

Ze staan bekend om de goede, complete catering bij mensen thuis of op locatie bij een groter gebeuren. In de keuken van Kookstudio Catering Boschloo worden voor de wintermaanden, bijvoorbeeld, heerlijke stamppotbuffetten bereid of een koud/warm buffet als hoogtepunt van een feest, groot of klein.

Voor de kerstdagen hebben ze een speciaal kerstarrangement, geheel door hen verzorgd én bezorgd! Met verfijnde gerechtjes, voor elk wat wils en voor jong en oud. Trendy maar ook met ouderwets lekkere gerechten. Alles naar de wens en keuze van de klant. En ter afronding van dit smakelijke gebeuren kan er een dessertbuffet worden besteld.

Sinds kort bestaat ook de mogelijkheid om in de kookstudio te steengrillen: dat kan op de zondagmiddagen vanaf half vijf. Een gezellige bezigheid in deze donkere wintermaanden! Reserveren is wel gewenst!

En voor wie iets leuks wil organiseren met een groepje: probeer eens een kookworkshop! Dat is gezellig, je leert er van én je hebt iets bijzonders te eten!

Zie voor adresgegevens e.d. de advertentie in deze krant.