Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“Lekker Laarman”

LUTTENBERG – Op zondag 1 november 2015 houdt het Museum de jaarlijkse “Lekker Laarman”. Vanaf 13.00 tot 17.00 uur kan met genieten van gerechten als bv. Pulled Pork, Tortillas, Beef on Toast en Polpettone. De overbekende Pruuverieje is op belangrijke punten in de opzet veranderd en heet daarom nu: “Lekker Laarman”.Lekker Laarman is een festijn gaat verder dan de Sallandse streekgerechten. Tegenwoordig wil men gerechten zoals tapas, streetfood, etc., maar vooral kwaliteitseten dat met passie is bereid en smaakvol is.

Hierop is Lekker Laarman ingesprongen door gerechten als bv. Pulled Pork, Tortillas, Beef on Toast, Polpettone (Italiaans gehaktbrood) en nog meer gerechten aan te bieden. Ze worden hierbij geholpen door een Luttenbergse Kookclub.

Ook kan men kan er een eigen gebrouwen Luttenbergs biertje bij drinken genaamd: “’t Pareltje” of een droge witte wijn speciaal geproduceerd voor Lekker Laarman.

Er is ook een activiteit voor de kinderen t.w. poffertjes of pannenkoekjes bakken. Dus neem vader, moeder, opa en oma mee en trakteer ze op zelfgebakken poffertjes of pannenkoekjes. (deze activiteit voor de kinderen is gratis). Daarnaast is er een gratis grabbelton.

Ander activiteiten zijn: vis roken door de Boerschop, brood en speculaas door v/d Most en een workshop worst maken.

De entreeprijs is € 5,- met daarbij inbegrepen twee munten ter consumptie. Meer munten zijn voor € 1,50 te verkrijgen bij de kassa. Dus heel veel redenen om 1 november Lekker Laarman te beleven.