Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

MB Ondersteuning:

nieuw en anders dan anderen

LOCHEM – Iedereen weet dat er door de overheid nog steeds veel bezuinigd wordt. Met alle gevolgen van dien. Net dat extra stukje hulp en ondersteuning krijgen de mensen die het nodig hebben niet meer.MB Ondersteuning

Daardoor zijn er helaas veel mensen die voor dagelijkse dingen afhankelijk zijn van hulp van mensen uit de directe omgeving, een mantelzorger. Veel mensen kunnen niet terug vallen op een mantelzorger. Omdat men geen directe familie heeft of de familie woont op een afstand.

“Eenzaamheid ligt snel op de loer” verwoord Mirjam Bosveld. “Vooral ouderen, die weinig of geen hulp uit hun naaste omgeving krijgen zakken snel weg in eenzaamheid met alle nare gevolgen van dien”.

Zij vindt het juist prettig als u haar om hulp vraagt. Zij ondersteunt mensen bij dingen die zij niet meer alleen kunnen of willen doen. Zoals bijvoorbeeld samen een kopje koffie drinken, boodschappen doen, mee gaan naar een arts of helpen bij de thuisadministratie. Mirjam Bosveld vertelt: “Laatst belde een mevrouw mij op die niet een hele dag alleen kon zijn. Mevrouw kon heel slecht zien en was dagelijks afhankelijk van haar dochter. Heel begrijpelijk, wilde dochter graag een dag naar zee. Ik ben toen een aantal uren bij mevrouw geweest voor hulp en gezelschap. Het was een hele fijne dag. Dochter had ook een superdag gehad en was weer helemaal uitgerust”.

Mirjam Bosveld kan voor u indien gewenst ook andere hulpverleners inschakelen. En zo een goede schakel zijn tussen uzelf en de andere instanties.

Tevens kan Mirjam Bosveld mensen helpen om hun dag structuur terug te krijgen en deze te behouden. Mirjam Bosveld doet het meeste zelf, zonder dat er een grote organisatie achter zit. Deze persoonlijke benadering werkt erg prettig. Dat ervaren mensen die door haar geholpen worden ook!

Mirjam werkt al meer dan zeventien jaar in de dienstverlenende sector. “Door mijn werkervaring ben ik erachter gekomen dat ik het beste tot mijn recht kom als ik anderen kan coachen, hulp kan verlenen en een luisterend oor kan bieden. Dat is ook de belangrijkste reden waarom ik een aantal jaren geleden besloten heb om coach en vertrouwenspersoon te worden” verwoordt Mirjam Bosveld. Zij werkt niet alleen in Lochem, maar in heel Gelderland en Overijssel.

Of het nu gaat om een luisterend oor te bieden, de mantelzorger te ontlasten, meegaan naar een arts of instelling, de diensten die MB Ondersteuning biedt zijn veelzijdig en deskundig.

MB Ondersteuning is er voor iedereen, jong en oud. U bent niet alleen!

Kijk voor meer informatie en tal van mogelijkheden op www.mbondersteuning.com of bel 06-40099678.