Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Merk Erkend Schadeherstel certificaat voor Pouw Automotive

Merk Erkend Schadeherstel

DEVENTER – Pouw Automotive is positief geaudit door Audit Service Europe BV voor het officiële Merk Erkend Schadeherstel certificaat. Pouw is hiermee het derde autoschadeherstelbedrijf in Nederland dat deze certificering mag uitdragen.

Pouw Automotive, met schade servicevestigingen in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel, is trots op de behaalde certificering. ‘Wij laten hiermee zien tot de top van de autoschadeherstelbedrijven te horen’, aldus Nico de Haan (After Sales directeur Pouw Automotive). Hij vervolgt: ‘De criteria voor deze certificering maken vrijwel allemaal een belangrijk onderdeel uit van onze visie c.q. bedrijfsvoering: van duurzaam ondernemen tot procesbeheersing. Dat dit nu resulteert in een positieve audit voor het certificaat Merk Erkend Schadeherstel maakt ons erg trots.’

 

Klantvoordelen Merk Erkend Schadeherstel

Voor klanten betekent deze certificering concreet: gegarandeerde service, gemak en kwaliteit van de merkdealer. Dit vertaalt zich onder andere in kwalitatief hoogwaardig  schadeherstel, gebruik van originele onderdelen en approved gereedschap, Volkswagen, Audi, Skoda en Seat gekwalificeerd personeel, behoud van fabrieksgarantie en inzet van eigen merk vervangend vervoer. Maar bovenal de mogelijkheid om de autoschade via de  dichtstbijzijnde Pouw vestiging te laten repareren. Indien gewenst kan dit uiteraard gecombineerd worden met de overige diensten van Pouw zoals bijvoorbeeld regulier onderhoud.

 

Pouw Automotive

Onder de Pouw vlag opereren merkdealers met nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, lease-, schadeherstel- en verhuurbedrijven en specialisten in financieringen en verzekeringen. Pouw Automotive vervult een voortrekkersrol op het gebied van mobiliteit met haar topmerken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens.

Meer informatie over deze certificering en Pouw vindt u op pouw.nl