Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Meubelstoffeerderij van Bussel breidt haar collectie verder uit

Meubelstoffeerderij van Bussel

HOLTEN – Onlangs is er weer een aanvulling gedaan in de collectie meubelstoffen van meubelstoffeerderij van Bussel in Holten.

Dit maal is de collectie van het merk Kobe aan het assortiment toegevoegd.

“Kobe, interior design” een wereldwijd merk van Kobefab International B.V. omvat o.a. een uitgebreide collectie meubelstoffen. Alle medewerkers hebben een unieke passie voor stoffen waarbij innovatie en de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten hoog in het vaandel staan. Al meer dan 35 jaar spelen ze een belangrijke rol in de interieur-, design- en lifestyle branche. De onderneming heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Deze producten worden wereldwijd in meer dan 50 landen gedistribueerd, door professionals en eindgebruikers gebruikt en in hoge mate gewaardeerd.

Om plaats te maken voor deze collectie heeft Meubelstoffeerderij van Bussel in de winkel de afdeling Meubelstofferen een geheel nieuwe plek gegeven met meer ruimte en licht om de klanten beter te kunnen adviseren.

Naast het merk Kobe blijft van Bussel natuurlijk ook de bestaande collectie voeren. De bestaande collectie omvat meubelstoffen en /of leer van de merken Jab, Carlucci, Chivasso, Switch, Keymer, Höpke, Joop, Clochard, Lancier, Mercis,van Leeuwen, Wildeman, Ohman, Buvetex en Mobus.

Voor het stofferen van al uw meubelen klassiek of modern bent u bij Meubelstoffeerderij van Bussel aan het juiste adres.

Ook voor het stofferen van uw caravan, camper,boot,vliegtuig, auto, vrachtauto en projecten.

Bekijk/bezoek de website www.gvanbussel.nl of winkel; met wat info kan men u altijd vrijblijvend een prijsopgave geven voor de te verrichten werkzaamheden.

Woning- en Meubelstoffeerderij van Bussel, Burgemeester van der Borchstraat 47, 7451 CG Holten, tel. (0548) 361235 e-mail: info@gvanbussel.nl