Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Minder mobiel? Spijkerman Haarle helpt u graag op weg!

HAARLE – Mobiliteit is een heel groot goed in het mensenleven! Het is echter niet voor iedereen weggelegd om zomaar de deur uit te lopen, op de fiets te springen of de auto te pakken.

Daarom is het fijn dat er bedrijven zijn als Spijkerman Haarle waar ze zich verdiepen in wensen en noden van de klant waar het gaat om het verhogen van de mobiliteit. Samen met u wordt er gekeken naar een oplossing om tóch weer op een prettige en veilige manier zelf op pad te kunnen met een goede ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld door het gebruik van een rollator waardoor het lopen zowel binnen- als buitenshuis wat gemakkelijker gaat.

Voor wie het fietsen wat te zwaar wordt, heeft Spijkerman de E-bike, de elektrische fiets, die het mogelijk maakt om op een comfortabele manier weer mee te kunnen op wat langere tochten. De fietsen zijn er in allerlei soorten en maten.

Rolstoelgebruikers kunnen ook goed terecht bij Spijkerman en voor degene onder hen die graag wat meer onafhankelijkheid wil en op eigen gelegenheid een tochtje wil maken, is er de scootmobiel. Ook daarin is keuze en u wordt goed geïnformeerd over alle aspecten van verschillende modellen.

Kwaliteit, degelijkheid en vooral veiligheid staan voorop bij Spijkerman. Tijd nemen voor de klant en een goede service, ook na aankoop, daar stáán ze voor!

Voor adresgegevens e.d.: zie de advertentie elders op deze pagina.