Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Minifair rondom de Olsterhof

Brocante

Brocante, fijnschilder en keramiek

OLST – Zaterdag 3 en zondag 4 september is er bij de Olsterhof een gevarieerd weekend met brocante, bloemen, fijnschilder, keramiek en live muziek.Achter de Olsterhof, rondom het koetshuis, tonen en verkopen gastexposanten een divers aanbod Engels antiek en oude Franse gebruiksvoorwerpen.

 

Kunst en muziek

Ineke Kromdijk is een fijnschilder die optimaal gebruik maakt schaduw en perspectief. Ze volgde haar opleiding aan de Art Partout Academie voor realistische schilderkunst. Haar werk doet je verbazen, is het geschilderd of is het een foto?

Kunstenaar en keramiste Miranda van Tent heeft een atelier in Lutten. Raku-stoken is een belangrijk onderdeel van haar werk, ook draaien en handvormen doet ze veel. Miranda vertelt deze dagen en laat haar unieke Raku-gestookte schalen en handgevormde vazen aan het publiek zien.

Live muziek is er met de muzikale goudsmid David Samson die magische klanken tovert uit zijn hangdrums. David speelde o.a. op North Sea Jazz, The Hague Jazz en trad op met prinses Laurentien en voor koningin Maxima.

Deze minifair vindt plaats in en om de Olsterhof in Olst.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.olsterhof.nl De toegang is gratis.