Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Multimate Holten verkozen tot beste zelfstandig ondernemer van het jaar

Multimate Holten

HOLTEN – In drie juryronden is Multimate Holten uit de bus gekomen als “Beste zelfstandig ondernemer van het jaar” in de categorie Doe-Het-Zelf. Op 2 november tijdens de THR Doe het zelf Beurs 2015 is de winnaar bekend gemaakt.

In de verkiezing staan de volgende onderdelen centraal: ondernemerschap, personeelsbeleid, klantvriendelijkheid en lokale marketing. In de eerste twee ronden zijn veel Doe-Het-Zelf zaken bezocht door een vakjury en een mysterie shopper. Daaruit zijn drie finalisten naar voren gekomen waaruit Multimate Holten tot winnaar is verkozen. “Tijdens de laatste ronde is er een bezoek geweest van een topjury, daarbij ben ik uitgebreid aan de tand gevoeld over ondernemen en mijn winkel’, aldus de trotse winnaar Gerrit Snellenberg van Multimate Holten. “Veel onderdelen uit de verkiezing zijn voor ons heel vanzelfsprekend, maar het is natuurlijk heel leuk dat dat op deze manier beloond wordt”.

Op initiatief van Rinnovatief is de verkiezing opgezet. Hiervoor wordt samengewerkt met verschillende organisaties uit de deelnemende branches. Er is een winnaar verkozen in vier categorieën: bouwmarkten, woninginrichting, verf & behangzaken, ijzerwaren en DHZ.