Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw bij Paul Roescher: maatwerk design eettafels

RIJSSEN – Al meer dan 45 jaar is Paul Roescher een vertrouwd adres voor het inrichten van woningen. In de Megastore aan de Plaagslagen 2 in Rijssen worden keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden en kasten allemaal overzichtelijk onder één dak aangeboden. Sinds kort is daar een nieuwe categorie aan toegevoegd: design eettafels met bijbehorende stoelen.Centrale leefruimte

De keuze van Paul Roescher om het assortiment uit te breiden met eettafels is eenvoudig te verklaren, aldus de directeur van het bedrijf. “We zien dat de keuken een steeds prominentere rol speelt als de centrale leefruimte in huis. Mensen brengen steeds meer tijd door in de keuken en kiezen bij het vernieuwen van hun keuken ook vaker voor een bijpassende eettafel. Zowel praktisch als financieel bieden we onze klanten interessante voordelen door ze allebei aan te bieden.”

 

Maatwerk

Waar veel woonwinkels standaardtafels aanbieden, gaat Paul Roescher een stap verder. Dankzij het Mix & Match tafelprogramma kunnen klanten zowel het onderstel als het tafelblad van hun eettafel volledig naar eigen wensen samenstellen. Een uitgebreide keuze uit tientallen soorten onderstellen, formaten, kleuren en hoogwaardige materialen zorgt dat voor iedere smaak wel een passende design eettafel te vinden is. De selectie eettafels in de Megastore laat slechts een fractie van de vele mogelijkheden zien.

 

Rust en harmonie

Voor mensen die houden van rust en harmonie is een bezoek aan Paul Roescher beslist de moeite waard. “Voor een uniforme uitstraling van de keuken bieden we onze klanten zelfs de mogelijkheid om hun tafelblad in dezelfde stijl uit te voeren als het werkblad van hun keuken. Zo wordt de eettafel letterlijk een verlengstuk van de keuken”, aldus de enthousiaste directeur.