Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Op zoek naar een uniek kerstpakket? Kloas in ’t Hof biedt een Loeiend Goede oplossing!

Op zoek naar een uniek

BATHMEN – Geschenken worden het hele jaar door gegeven maar in december ligt toch wel het hoogtepunt wanneer men relaties, medewerkers en vrienden als blijk van waardering, vertrouwen en vriendschap iets moois aan wil bieden.

Men wil dan natuurlijk graag iets geven waarvan men van te voren weet dat het op prijs wordt gesteld en dat het van goede kwaliteit is. En vooral ook geen doorsnee pakket. Dan bent u bij Kloas in ’t Hof in Bathmen aan het juiste adres!

Stapt u er maar eens binnen en laat u tijdig  informeren over de talrijke mogelijkheden. De inhoud en de prijs van het pakket bepaalt u zelf; de kwaliteit wordt gewaarborgd door de leverancier.

De zuivelproducten komen van de eigen boerderij Kloas in “t Hof en worden op ambachtelijke wijze bereid zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen en waar men echt achter de kwaliteit stáát. De overige producten in de winkel worden bij andere bedrijven ingekocht die ook stuk voor stuk achter hun product staan.

Bij Kloas in ’t Hof is het mogelijk om zeer gevarieerde pakketten samen te stellen met zuivel  zoals bijvoorbeeld verschillende soorten kazen, maar ook met snoeperijen, in combinatie met een leuk cadeauartikel er in. Zóveel mogelijkheden………….! Afijn: kijkt u zelf maar hoe u een Loeiend Goed pakket wilt samen stellen!