Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Open huizen route 2015

Op zaterdag 3 oktober is er weer de landelijke Open Huizen Route. De mogelijkheid voor de vele belangstellenden om diverse huizen in een korte tijd te gaan kijken. Kijk en vergelijk is het motto, aldus makelaar Tom Oosterhuis van MIQA.

De extreem lage rente in combinatie met het stijgende consumentenvertrouwen zorgt er voor dat het aantal verkopen dit jaar in een stijgende lijn zit. “Reeds nu hebben wij al meer huizen verkocht dan vorig jaar het hele jaar”, aldus Tom Oosterhuis.

De verwachtingen voor het open huis zijn dan ook hoog. “Wij krijgen nu al diverse telefoontjes van mensen die druk bezig zijn om hun eigen route uit te stippelen. Doet een woning niet mee, maar willen mensen wel kijken dan proberen wij of het mogelijk is om op die dag toch een afspraak voor een bezichtiging in te plannen”.

Open huizen route 2015

Sommige woningen worden nog op een extra manier onder de aandacht gebracht. Bij het huis van de familie Duivenvoorde aan de Brandts Buyspark 76 wordt zelfs de rode loper uitgerold.” Wij willen graag van het open huis een feestje maken” aldus de heer Duivenvoorde. “Wij zullen dan ook zorgen voor een hapje en een drankje. U bent dus welkom om te komen kijken naar deze mooie uitgebouwde woning, uniek in de straat”.

Een hapje en drankje is ook bijvoorbeeld te verkrijgen aan de Voortmanweg 15. Een ideale woning voor mensen die graag een eigen praktijk of kantoor aan huis willen hebben. Hier is gekozen voor een extra lang open huis namelijk van 10.00 tot 18.00. “Wanneer je je eigen huis in de verkoop hebt staan, is het lastig om zelf ergens te gaan kijken. Voor deze mensen houden wij dus een extra lang open huis” verklaart de eigenaresse mevrouw Klein Nagelvoort.