Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Opruiming bij Zweverink Muziek in Lochem

LOCHEM – Volgend jaar viert Zweverink Muziek haar 70- jarig jubileum. Een muziekwinkel uit hobby geboren en dat is nog steeds zo. Vader Jan Zweverink startte met de handel/reparatie van accordeons. Door de jaren heen groeide de winkel uit tot een all round muziekwinkel.In 1976 verhuisde de winkel naar een groter pand, maar tegenwoordig is die winkel ook al weer veel te klein. Jan stierf helaas veel te jong en sinds 1993 runt dochter Dinie de winkel. (klein)zoon Arvid is inmiddels al acht jaar in de winkel werkzaam.

Aan de Zwiepseweg groeide de collectie verder uit, honderden accordeons en harmonica’s evenals ca. 200 gitaren en alles wat je verder in een muziekwinkel vind. O.a. mondharmonica’s, blokfluiten, percussie instrumenten en heel veel muziekboeken.

Niet alleen de winkel, maar het hele woonhuis staat vol met muziekinstrumenten. Verhuizen naar een groter pand is geen optie. De huiselijkheid moet blijven. Service en advies staan hoog in het vaandel. Kom eens kijken in deze gezellige winkel en help Dinie opruimen. Veel instrumenten, maar ook gitaarversterkers zijn nu zeer aantrekkelijk geprijsd.

Bij Zweverink Muziek wordt u nog ouderwets geholpen.

Neem vast een kijkje op www.zweverinkmuziek.nl