Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oscar Palm neemt activiteiten van ANWB Rijschool in Apeldoorn, Deventer en Zutphen over

Hoge kwaliteit rijlessen voor een gunstige prijs

REGIO – Correct & Oscar Palm is al bijna 65 jaar een toonaangevende onderneming in Deventer en Epe op het gebied van verkeer- en vervoeropleidingen. Oscar Palm gaat zijn bedrijfsvoering op het gebied van rijopleidingen verder uitbreiden en neemt de ANWB Rijopleiding in Apeldoorn over van familie de Graaf. De rijschool ANWB Rijopleiding Oscar Palm zal verhuizen van Apeldoorn naar de vestigingen in Deventer en Epe.

Naast rijopleidingen voor het rijbewijs B kan men bij ANWB Rijopleiding Oscar Palm vanuit de gehele omgeving Apeldoorn, Deventer en Zutphen terecht voor het rijbewijs motor, bromfiets, aanhanger en vrachtauto. Oscar Palm is in de genoemde plaatsen bovendien een bewezen succesvolle naam voor wat betreft theorie opleidingen.

Dankzij de vriendelijke en ervaren instructeurs en het bovengemiddelde slagingspercentage kan men rekenen op lessen van zeer hoge kwaliteit, tegen een gunstige prijs. Na een proefles, die gratis is bij aankoop van een opleiding, volgt een gedegen lesadvies en een pakket aanbeveling op maat. Zodat jij plezierig en zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen!

Per 1 april gaat de rijschool van Correct & Oscar Palm verder onder de nieuwe naam ‘ANWB Rijopleiding Oscar Palm’. Het rijgebied zal Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Epe en omgeving zijn. Kijk voor meer informatie of voor de aanmelding van een gratis proefles op de websites www.anwb.nl/rijopleidingen of www.oscarpalm.nl.

Bezoekadressen ANWB Rijopleiding Oscar Palm: ANWB Rijopleiding Oscar Palm, Zwaluwenburg 17-19, 7423 DV Deventer. Tel: 0570-618302/ 088 – 214 09 00.

ANWB Rijopleiding Oscar Palm, Zuukerweg 30, 8161 XT Epe. Tel: 0578-627876/ 088 – 2140900.