Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Palazzo 12,5 jaar in Holten

Palazzo

HOLTEN – Deze week was het precies 12,5 jaar geleden dat Palazzo werd opgericht. Sinds 1 september 2002 zijn dan ook vele projecten op het gebied van architectuur en bouwmanagement gerealiseerd. Palazzo heeft er destijds voor gekozen meerdere disciplines in huis te hebben, waardoor een breed werkveld van ontwerp en advisering bestreken kon worden.

In 2007 heeft de directie besloten om, naast de vestiging Duiven, een vestiging in Holten te openen. Zodoende kon en kan Palazzo ook deze regio van dichtbij van dienst zijn.

Dit jubileum is voor Palazzo mede de aanleiding geweest om een geheel vernieuwde website te presenteren. Afgelopen maanden is hard gewerkt aan een website die de veelzijdigheid en kennis van Palazzo etaleren. De diensten Architectuur, Engineering en Bouwmanagement nemen een prominente plaats in en nog veel meer dan op de vorige website zijn het de afbeeldingen die spreken. Dat is de prettige bijkomstigheid van dit vak: u, als bestaande en als nieuwe relatie, te laten zien waar Palazzo goed in is.

De nieuwe website is zo ontworpen dat deze zich laat onderzoeken op alle gangbare apparaten, van smartphone tot tablet tot laptop tot groot beeldscherm. Ga naar de geheel vernieuwde website www.palazogroep.nl en laat u verrassen !

Ook verandert de huisstijl mee en zal er een nieuw stijlvol, strak gedistingeerd logo gevoerd worden.