Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

PD Schilderwerken: ook werkzaam als Winterschilder

PD Schilderwerken
BATHMEN – “Bel de vakman, daar heb je gemak van”.  Dat is de slogan van Perry Demirel die al jaren een eigen schildersbedrijf heeft, gevestigd in Bathmen onder de naam PD Schilderwerken. En hij heeft natuurlijk gelijk: ’t is  leuk, makkelijk en goedkoop als je zelf goed bent in schilderen of behangen maar je moet er dan ook nog de tijd voor kunnen vinden om het allemaal goed uit te kunnen voeren.

Schilderen en behangen is een secuur werkje en je kunt je er mateloos aan ergeren dat een klus maar niet af komt of dat het  niet goed is gebeurd. En als het om de buitenkant gaat dat hoognodig aan een schilderbeurt toe is, dan is het helemaal  aan te raden om de vakman in te schakelen voordat de boel gaat rotten. Dan ben je nog verder van huis met je huis!

Bij schilderwerk denkt men vaak aan het voorjaar en de zomer maar ook  de winter leent zich prima om een woning of bedrijfspand te “verfrissen”.

Zeker als men kiest voor De Winterschilder!

De producten van tegenwoordig zij dusdanig ontwikkeld dat er ook bij lagere temperaturen prima geschilderd kan worden. Maar de winter leent zich natuurlijk bij uitstek voor het binnenwerk: schilderen, sauzen en behangen.

Via de Winterschilderregeling ontvangt u bij PD Schilderwerken korting binnen het pakket aan schilders-werkzaamheden  aan uw woning, garage of bedrijfspand op loon en materialen.

Wilt u hier meer over weten of een afspraak maken?

Bel met PD Schilderwerken: 06-39835363 of 0570-866208 .Perry staat u graag te woord! Of kijk op www.pd-schilderwerken.nl.