Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Pitch&Putt Bussloo groeit door!

PitchPutt Bussloo

BUSSLOO – Vanaf 28 maart 2016 is Pitch&Putt Bussloo zeven dagen in de week open. Veel golfbanen hebben te kampen met teruglopende ledenaantallen. Pitch&Putt Bussloo groeit juist enorm. Steeds meer golfers pakken Pitch&Putt als hoofdsport op en spelen via de vele kortingssites golf ernaast. Een beter betaalbare oplossing. “De komende jaren gaan wij proberen de sport nog verder te laten groeien, zoals in Spanje en Ierland waar tienduizenden mensen Pitch&Putt als sport spelen”, aldus Bas van Roosmalen.

Het bedrijf Pitch&Putt is daarnaast ook bezig met een metamorfose. De belangrijkste bron is nog altijd de groepsuitjes. Echter, de gasten willen steeds wat anders en daarom is het streven elk half jaar een nieuwe activiteit toe te voegen.

 

Bubblevoetballen

Het laatste half jaar is Pitch&Putt Bussloo uitgebreid met vier activiteiten. De grootste trekpleister is het Bubblevoetballen. De deelnemers komen in grote plastic ballen van 1,50 meter en gaan voetballen met af en toe een botsing uiteraard. Groepen vanaf negen personen zijn welkom voor deze hilarische activiteit.

 

Voetpoolen

Daarnaast is de Voetpool gebouwd. Op een laken van zeven bij vier gaan spelers Voetpoolen, maar in plaats van het normale poolbiljart met een keu en een soort biljartballen wordt er gespeeld met de voeten en speciale voetballen, maatje 4. Dit kun je al spelen vanaf twee personen.

 

Levend Tafelvoetbal en Glow in the Dark

Het Levend Tafelvoetbal is nu overdekt. Grootste voordeel is dat er met minder weer nu echt een alternatief is voor de gasten.

Het biljartgolf is mede daarom omgebouwd tot Glow in the Dark. Met laserlampen, discoverlichting, black light wordt het al erg leuke biljartgolf nog spectaculairder.

Deze zaal is ook gereed gemaakt voor leuke karaokeavonden en presentaties.

 

Uitbouw?

De aanvraag voor de uitbouw van het pand wordt op dit moment beoordeeld door de gemeente. Bedoeling van deze uitbouw in de richting van Bussloo is de gasten nog dichter naar het water te brengen. Daarnaast komen er nog veel meer binnenactiviteiten bij.

Naast al deze activiteiten als slecht weer alternatief gaat Pitch&Putt dan ook 12 maanden per jaar open voor groepsuitjes. Het wordt een spannend jaar met groeiperspectieven!