Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Pouw Deventer heropent Volkswagen showroom!

Pouw Deventer

DEVENTER – Na een zes weken durende verbouwing heeft Pouw Deventer begin juli de vernieuwde Volkswagen showroom in gebruik genomen. De showroom heeft een complete metamorfose gekregen. Een korte opsomming van de verrichte werkzaamheden: de voorgevel is verfraaid, de vloer is vervangen, het complete interieur van de showroom en receptie is vernieuwd en tot slot is de showroom opnieuw ingedeeld. Pouw Deventer is trots op deze ontwikkeling, die geheel past binnen de strategie voor een optimale klantbenadering in het verkoop- en after sales proces.

De nieuwe indeling van de showroom is in alle opzichten efficiënter en de routing logischer. Samen met de toch al lichte uitstraling zorgt dat voor een ruimtelijk gevoel. In de vernieuwde showroom zijn eveneens diverse technologieën toegepast, zodat klanten bijvoorbeeld zelf digitaal hun nieuwe Volkswagen kunnen samenstellen.

 

Pilot

Pouw Deventer neemt – als één van de twee Volkswagen dealers in Nederland –-deel aan de VCS Pro Dealer pilot van importeur Pon’s Automobielhandel. Deze twee jaar durende pilot, waarbij de focus ligt op digitalisering van het sales- en after sales proces, leert de medewerkers van Pouw om te werken met de nieuwste systemen en technologieën van Volkswagen AG. Daarnaast, en zeker niet in de laatste plaats, is direct klantcontact een belangrijk aspect van de pilot. De medewerkers van Pouw Deventer hebben met de nieuwe showroom in ieder geval alle gereedschappen binnen handbereik om van de pilot een succes te maken.

 

Welkom!

De medewerkers van Pouw Deventer nodigen u van harte uit het eindresultaat te komen bekijken. U vindt Pouw Deventer aan de Zweedsestraat 11-15 in Deventer. De showroom van de Volkswagen en Audi dealer is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur (donderdagavond koopavond tot 21.00 uur) en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vindt u ook op pouw.nl