Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Proeverij rogge genever en jazz muziek

Bij de Olsterhof

OLST – Aanstaande zondag 5 februari kunt u bij de Olsterhof de echte Zuidam Rogge Genever proeven, terwijl u luistert naar Musique au Fond.

De Zuidam Rogge Genever heeft een basis die voor 100% uit rogge bestaat. De overige smaken zijn de – voor de distilleerderij typerende toevoeging – van onder meer anijszaad, jeneverbes en zoethoutwortel. De geur is zeer aangenaam en laat zich verrassend completeren door een vleugje kaneel.

Zuidam Distillers is opgericht door Fred van Zuidam, in 1975 en is een zelfstandige Nederlandse distilleerderij die trots ontleent aan het feit dat ze haar distillaten en extracten op de eigen ambachtelijke wijze verwerkt. Dat wil dus zeggen, zonder het gebruik van kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.

In het Petit Café van de Olsterhof zal er een grote glazen bol met rogge genever opgesteld worden.

Terwijl u aan het nippen bent van mooie smaken, zorgt Musique au Fond voor de muziek. Zij weten als ervaren jazzmuzikanten op een stijlvolle manier de juiste sfeer te creëren door precies die muziek te spelen, die past bij de gebeurtenis en de omgeving. Ze spelen stukken uit het jazz- en evergreenrepertoire: swingend en stimulerend, of delicaat en ontroerend; altijd op een aangenaam volume.

Dit alles kunt u meebeleven op zondag 5 februari april vanaf 11.00 uur (proeverij vanaf 14.00 uur) bij de Olsterhof in Olst. Voor de genever liefhebbers zal ook de naastgelegen slijterij die dag geopend zijn.

Meer informatie vindt u op www.olsterhof.nl

De toegang tot deze dag is gratis.