Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sallandse sportclubs ontvangen samen bijna € 50.000,-

Sallandse sportclubs

DEVENTER – Zaterdag 21 februari ontvingen 68 Sallandse sportclubs een cheque uit handen van Salland Zorgverzekeringen. Tijdens een feestelijk moment, voorafgaand aan de wedstrijd Go Ahead Eagles – AZ, werden de cheques uitgereikt. Het totaalbedrag bedroeg maar liefst € 49.290,-.

 

Over de Salland Clubactie

De sportclubs hebben de bedragen bij elkaar gespaard door in 2014 mee te doen aan de Salland Clubactie. Deelnemende clubs spaarden daarmee het afgelopen jaar voor een geldbedrag, terwijl hun leden bij Salland met korting een zorgverzekering konden afsluiten. Nieuw dit keer tijdens de derde editie van de clubactie, was dat de deelnemende clubs ook geld ontvingen voor leden die bij de club bleven.

Met de bekendmaking van de bedragen afgelopen zaterdag sloot Salland Zorgverzekeringen de clubactie 2014 af. Sportclubs die dit jaar mee willen doen aan de actie kunnen zich aanmelden via www.salland.nl/clubactie

 

Flinke bedragen

Totaal werd er zaterdag voor € 49.290,- uitgereikt door directeur Commercie & Zorginkoop Jos Peeters van Salland Zorgverzekeringen. De bedragen die de clubs ontvingen, liepen op tot € 3.910,-. Dat hoogste bedrag werd binnengehaald door A.B.S Bathmen. Ook de sportclubs Sc. Overwetering, SV Terwolde en Drijver’s TennisClub hebben flink gescoord met deze actie. Ze scoorden bedragen van respectievelijk € 3.040, € 1.730 en € 1.690. De sportclubs gebruiken het opgehaalde sponsorbedrag op verschillende manieren. Tennisvereniging TC Bathmen, met een bedrag van € 850,-, zet het bedrag bijvoorbeeld in voor extra jeugdactiviteiten.

Hans Cloosterman, voorzitter algemeen bestuur A.B.S. Bathmen: “ABS heeft voor het derde achtereenvolgende jaar meegedaan aan de clubactie van Salland. Onze omnivereniging heeft zo’n 1.500 leden, verdeeld over acht sporttakken. Binnen de sporttakken is de actie volop gepromoot via de nieuwsbrieven, verenigingsbladen en de website. Het resultaat van dit jaar is geweldig en overtrof onze verwachtingen! Van de andere kant, als we in Bathmen iets ondernemen dan doen we het met volle overtuiging!”

 

Over Salland Zorgverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen maakt zich sterk voor goede zorg in de Sallandse regio. Dit doet de regionale zorgverzekeraar door de gezondheid van haar verzekerden centraal te stellen in haar denken en doen. Salland Zorgverzekeringen is trots op de samenwerking met maar liefst 68 sportclubs. Deze clubs zetten mensen letterlijk in beweging en dat is precies haar missie. Jos Peeters, directeur commercie en zorginkoop: ‘We zijn blij dat we met de Salland Clubactie het bewegen nog weer extra kunnen stimuleren en clubs kunnen ondersteunen’. www.salland.nl