Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Showtuin Heeten met uitgebreid assortiment het voorjaar in

Showtuin Heeten

HEETEN – Showtuin Heeten, specialist in bestratingsmaterialen, pakt dit voorjaar flink uit met een verdere uitbreiding van het assortiment. De nieuwe collectie keramische tegels en de grote voorraad douglashout tuinmaterialen zijn zeker de moeite waard voor een bezoekje aan Showtuin Heeten.

Op de vernieuwde website www.showtuinheeten.nl zijn alle producten goed gerubriceerd te vinden. Ook is er een aantal tuinen die het afgelopen jaar zijn aangelegd als inspiratietuin op de website geplaatst. Bas Middeldorp, eigenaar van Showtuin Heeten: “Maar het liefst verwelkomen we de mensen natuurlijk in onze showtuin, waar men de vele producten met hun toepassingen in de verschillende showopstellingen met eigen ogen kan bekijken. Daarom zijn we dit jaar zowel op Tweede Paasdag als ook op 3 mei geopend, naast onze reguliere openingstijden van maandag tot en met zaterdag.”

Keramische tegels maken een ware opmars in de Nederlandse tuinen. Middeldorp: “De trend op het gebied van de keramische terrastegels voor buitengebruik zet onverminderd door en ook dit jaar zijn er weer veel verschillende tegels op de markt gebracht. De keramische terrastegels zijn voorzien van een modern oppervlakte design en in meerdere kleuren leverbaar, de maatvoering is vanaf 60 x 60 x 2 cm. De keramische tegels zijn geschikt voor paden en terrassen en ook ideaal voor dakterrassen. Wij adviseren de keramische tegels te leggen in een stabilisatiebed van minimaal 6 cm dik, bestaande uit split vermengd met stabimortel. Er dient wel een voeg van minimaal 3 mm tussen de tegels te worden aangebracht om rand beschadiging te voorkomen. De tegels worden ingevoegd met een speciale voegmortel voor buiten.

En wat dacht u van onze aluminium veranda’s; zeer duurzaam en de prachtig weggewerkte regenwaterafvoer maakt het tot een sieraad bij uw woning.

Voor de liefhebbers van groente van eigen bodem ontvangt iedereen bij een bestelling boven de 250 euro op Tweede Paasdag een houten moestuinbak gratis.”

Showtuin Heeten is te vinden aan de Telgenweg 3 in Heeten.